Nagenieten van Geen Daden Maar Woorden Festival 2019

Op 12 oktober stond het Deliplein in het teken van literatuur, muziek en spoken word tijdens het uitverkochte Geen Daden Maar Woorden Festival. Bezoekers luisterden naar voordrachten van onder andere Maartje Wortel en Max Greyson, interviews met debutanten Michiel Cox en Iduna Paalman, optredens van spoken word-artiesten Blackman & Blokland en muziek van Roos Rebergen.

Het festival is achter de rug, maar gelukkig is er nog ruimschoots materiaal om mee na te genieten. Zo staat de aftermovie online en zijn de foto’s te vinden op de Facebookpagina. Ook werd er tijdens het festival een speciale aflevering van de podcast Tekstuur opgenomen, waarbij Marco Martens in gesprek ging met spoken word-artiesten Lev Avitan en Swendeline Ersilia. Luister de podcast nu terug op Spotify.

In oktober 2020 vindt de volgende editie van het festival plaats.

Deel deze pagina:

Nieuws