Jong talent op Pop-up Podium De Optimist

Tijdens het festival staat vers talent in de spotlight! Omdat De Optimist ook jonge schrijvers en dichters in de schijnwerpers zet maar dan digitaal, besloten we de krachten te bundelen. Deze editie krijgt dit online cultureel platform een offline gestalte in de vorm van een heus pop-up podium!

Op de planken van Pop-up Podium De Optimist staan drie talentvolle, nog niet gedebuteerde dichters: Emma van Hooff (1997), Willemijn Kranendonk (1994) en Luuk Wojcik (1993). De drie poëten zijn geen onbekenden in het literaire circuit. Ze zijn regelmatig te vinden op literaire podia, publiceerden al op verschillende online platforms en waren allen in opeenvolgende jaren finalisten van schrijfwedstrijd Write Now!. Zij verzorgen ieder twee voordrachten in F.C. Walhalla. Een voorproefje van hun schrijftalent? Je leest de gedichten van Emma, Willemijn en Luuk alvast op De Optimist.

Deel deze pagina:

Nieuws