Winactie: Club Debuut

Nieuw dit jaar op het festival: Club Debuut! Tijdens deze leesclub deluxe wordt de debuutroman Het is vandaag maandag van Sytske van Koeveringe besproken onder leiding van Marjolijn van Heemstra. Duik de literaire diepte in en stel al je vragen over zowel het boek als het proces rondom debuteren. Het programma wordt in stijl afgesloten door Jelko Arts, die aan het einde zijn literaire notulen voordraagt.

Het is maandag vandaag vertelt het verhaal van de 29-jarige Julia, die schoonmaakt in andermans huizen. Langzaam vervagen de grenzen tussen Julia en haar opdrachtgevers, en tussen verbeelding en de werkelijkheid wanneer ze via hen gaat leven om haar eigen deprimerende bestaan te ontvluchten. Sytskes roman werd lovend ontvangen in de media: Trouw (h)erkent in Sytske de stem van een nieuwe generatie schrijvers.

Club Debuut is geen standaard leesclub en het is dan ook niet nodig om het boek gelezen te hebben om het programma bij te wonen. Maar omdat dat natuurlijk wel het allerleukste is én om deze toevoeging aan het festival te vieren, geven we maar liefst vijf exemplaren van Sytskes roman weg. Wat je daarvoor moet doen? Het is simpel: koop vóór 17 september een kaartje, stuur een e-mail naar info@gdmw.nl en wie weet ligt Het is vandaag maandag binnenkort bij jou in de bus!

Jaarlijks reikt het Nederlands Letterenfonds een beurs uit aan acht veelbelovende debutanten waarmee ze aan hun tweede boek kunnen werken. Daarbij hoort ook een campagne van een jaar waar Club Debuut deel van uitmaakt. In samenwerking met De Nieuwe Oost | Wintertuin organiseren wij deze leesclub voor het eerst op Geen Daden Maar Woorden Festival!

Deel deze pagina:

Nieuws