Line-up compleet!

Eerder maakten we al bekend dat onder meer Marieke Lucas Rijneveld, Nina Polak, Radna Fabias, Joost Wander en M. het festivalpodium beklimmen. Met toevoegingen als schrijvers Marjolijn van Heemstra, Aafke Romeijn, folkpop-duo Clean Pete, Vlaamse rapper Brihang en spoken word-artiesten Smita James en Chanty Louis is de line-up compleet. Ben je benieuwd naar alle namen? Check het volledige programma!

Tijdens het festival ga je van meer genieten dan alleen van voordrachten en optredens! Gewapend met een microfoon onderwerpt Lisa Weeda debutanten Marieke Lucas Rijneveld en Simone Atangana Bekono aan een duo-interview. Zij gaan in gesprek over de relatie tussen poëzie en proza in hun werk. Marco Martens ondervraagt Nina Polak en Aafke Romeijn over de relatie tussen en verschillen in hun fictieve en non-fictieve werk. Alle geïnterviewde auteurs verzorgen ook een voordracht.

Verder is er ook jong talent te vinden op het pop-up podium van online platform De Optimist en duik je de literaire diepte in bij leesclub Club Debuut. Om het festival op gepaste wijze af te sluiten, gaan bij de afterparty de voeten van de vloer met dj-duo K O S M O S.

Koop een kaartje vanaf €12,- en zet jezelf op aanwezig bij het evenement.

Beeld: zie persoonlijke pagina’s artiesten.

Deel deze pagina:

Nieuws