Eerste namen zijn bekend!

Maak kennis met nieuwe stemmen binnen de literatuur, muziek en spoken word tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival. Benieuwd naar wie je allemaal kan luisteren op 13 oktober? Dit zijn de eerste namen!

De literaire belofte van het jaar, schrijver en dichter Marieke Lucas Rijneveld, staat in het najaar bij ons op de planken. Ze draagt niet alleen voor uit haar debuutroman De avond is ongemak, maar treedt ook op met poëzie. Ook Nina Polak beklimt de bühne. Haar tweede roman Gebrek is een groot woord werd lovend ontvangen in de media, Nina draagt er uit voor én wordt geïnterviewd.

Poëzie is er van vers gedebuteerde talenten Radna Fabias en Simone Atangana Bekono. De Rotterdamse spoken word-artiest M. staat zowel solo als met pianist Mink Steekelenburg van muziekcollectief Winterdagen op het podium. Singer-songwriter Joost Wander zorgt met zijn altijd vrolijke nummers voor muzikaal vermaak.

De komende weken maken we nog meer namen bekend. Check ons programma voor meer informatie over alle artiesten en scoor je Vroege Vogel Ticket voor maar €12,-!

Deel deze pagina:

Nieuws